Fifi

Fifi van Es heeft al meer dan 20 jaar ervaring als docent; aanvankelijk in de dans, maar vrij snel volgde aerobics, bbb, steps en een scala in andere groepstrainingen in de jaren erna op verschillende locaties en sportcentra in Rotterdam.

Sport en het lesgeven zit Fifi in het bloed; als kind van een groot gezin waarvan 5 broers werkzaam zijn in het onderwijs en een vader als oud Nederlands kampioen gewichtheffen is dit ook geen toeval. Na haar dansopleiding en danscarrière is Fifi zich gaan richten op de sport als docent en heeft dit zoveel als mogelijk met dans weten te combineren.

De lessen zijn van een hoog kwalitatief niveau en worden door Fifi zelf samengesteld. Verwacht dus zeker geen voorgeprogrammeerde commerciële training. Tot op de dag van vandaag zorgt Fifi voor verbintenis in de les waarvan het doel is dat je het naar je zin hebt terwijl je hard aan jezelf werkt. Ondanks dat de lessen goed vol kunnen zijn, blijft er aandacht voor jou als individu, word je gezien EN gecorrigeerd waar nodig. Soms wat strenger, maar veelal met (Rotterdamse) humor. Door deze wijze van begeleiding probeert Fifi je te motiveren en het beste uit jezelf te halen.

Specialisaties:

  • Group training
  • Dans
  • Kracht, conditie, balance
  • Personal training
  • Trainen tijdens (en na) je zwangerschap
Fifi van Es
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training

Schiedamsedijk 70-71A
3011 EK Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram