Lucas (1984): Afvallen & fitter

Afvallen & fitter

Ik heb Frederieke leren kennen via deelname aan een van de PowerWorkOuts deze zomer. Gedurende de PowerWorkOuts op de donderdagen ben ik eigenlijk steeds meer van de inspanning gaan genieten en heb ik bij Frederieke al eens geïnformeerd naar de mogelijkheden van personal training.

Doordat ik al enige tijd medicatie moet gebruiken die van invloed is op m’n hormoonhuishouding en een zittend beroep namen de kilo’s langzaam toe. Toen ik op een gegeven moment m’n schoenen aan het strikken was en m’n buik als een dikke plak vet in de weg zat was voor mij het punt bereikt waarop ik er iets aan wilde doen. Toen heb ik met Frederiek contact gezocht op me is geheel door te meten en te zien wat we konden doen.

De uitkomsten van meeting verbaasde me eerlijk gezegd niet. Het viscerale vet baarde me wel enige zorgen. Mijn eerste doel was direct duidelijk. Het terug brengen van dit percentage tot een acceptabel level. De eerste stappen hierin zijn inmiddels gemaakt met in het begin één keer per week personal training. Inmiddels heb ik dit naar twee keer opgeschroefd. En het aangepaste voedingsplan wat Frederieke me heeft aangeboden. Inmiddels zijn de veranderingen in m’n voeding voor mij als de normaalste zaak in de wereld en is het mijn gewoonte geworden.

Tijdens het weegmoment in oktober zagen we de eerste echte vruchten van de inspanning uitgedrukt in de cijfers. Ik merkte natuurlijk wel dat m’n buik aan het slinken was maar de cijfers bevestigde dit wel. Na deze meting hebben we de volgende doelstelling gesteld. Het terug brengen van mijn vetpercentage en daarmee ook mijn BMI naar beneden te krijgen.

Naast de intense trainingen om de vetverbranding te stimuleren besteden we tijdens de trainingen ook aandacht aan de spierontwikkeling en de toning ervan. Ben tenslotte ijdel genoeg om nu we toch bezig zijn daaraan te werken.

Uiteindelijk zou ik graag met Frederieke trainingen om mijn lichaam verder vorm te geven maar voor nu ben ik zeer blij met de resultaten die geboekt worden. Mede ook omdat ik aan het afbouwen ben met mijn medicatie. Daarnaast is Frederieke een zeer fijne trainer, ze is lekker Rotterdams, no-nonsens.


Lucas
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram