Frederieke

Van krachttraining krijg je een super conditie, een fantastisch figuur én de kracht om de hele wereld weer aan te kunnen.

Ik ben er van overtuigd dat krachttraining de beste methode is om een goed lichaam te krijgen dat je mannelijke en vrouwelijke vormen weer laat zien. Ga met mij doelgericht aan de slag. Investeer in je lichaam, je lijf en je leven om resultaat en fitheid te behouden. Krachttraining is de methode om sterk en vol vertrouwen weer van je lichaam te houden.

Ik stel een persoonlijk plan op met vijf pijlers: doel, training, rust, voeding en mentale training. Hiermee ga je eerst terug naar de basis om je gezondheid te optimaliseren, zodat je snel weer lekker in je vel zit, je weer topfit voelt en er bovendien (nog) beter uit ziet!

Doelgericht, professioneel, veilig en op jouw eigen niveau en ik help je steeds een stapje verder. Lees hier de verhalen van Daan, Frank en Sofia.

Specialisaties:

  • kracht en/of massa
  • fitheid, verbeteren algehele conditie
  • afvallen
  • terug in vorm
  • starten na zwangerschap
  • voedingsadvies
  • small grouptraining

 

Ervaar hoe het is om te sporten onder mijn persoonlijke begeleiding en probeer het een maand. Heb je nog vragen of wil je een afspraak, mail of bel mij op: 0648563829 of mail naar info@freewerkt.nl

Openingstijden zijn op afspraak.

Contactgegevens:

 

Lees meer over hoe Sofia, Daan en Frank hun training ervaren.

Frederieke
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram