Michael (1985): Massa

Massa

Vorig jaar heb ik een aantal maanden getraind volgens trainingsschema’s gemaakt door haar. Het effect was hiervan na enkele weken al zichtbaar en dat terwijl ik zelf al een aantal jaar trainde. Ik was al regelmatig in de sportschool te vinden, maar zag niet echt resultaat.

Mijn probleem is dat ik moeite heb om spiermassa te kweken. Daarom ben ik naar Frederieke gestapt. Tijdens het eerste gesprek hebben we mijn doelstellingen concreet gemaakt en heb ik een week bijgehouden wat ik at en dronk. Hierop heeft Frederieke een voedingsschema voor me samengesteld en een aantal trainingsschema’s. De combinatie van een goed voedingsschema met afwisselende trainingsschema’s werkt goed voor mij. Geen enorm ingewikkelde schema’s, terug naar de basis.

Frederieke weet waar ze het over heeft en zal haar mening niet onder stoelen of banken steken. Recht voor zijn raap. Klagen is geen optie. Opgeven? Nooit! Dit is voor mij een goede motivatie. Een Rotterdamse aanpak van niet lullen maar poetsen. Met resultaat!


Michael
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram