Trainingen

Personal Training

Ervaar hoe het is om te trainen onder persoonlijke begeleiding. We hebben diverse programma’s en mogelijkheden om jouw doel te behalen. 

FREE TO START

THE WORKS

FIT, FOOD & FREE

LOSSE TRAININGEN

DUOTRAININGEN

Small Group Trainingen

Trainen met maximaal 7 personen is leuk, divers en voordelig. Lekker flexibel en handig te boeken via onze app. Nog geen member, stuur een berichtje naar 0648563829

PersonalGroupTraining

BillenWorkOut

Power Work Out

Krachttraining in de buitenlucht? Dat kan! Kom werken aan je kracht, conditie en corestability met een PowerWorkOut. We doen onder andere oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Maar ook zullen we de hartslag extra omhoog brengen door diverse materialen te gebruiken. Kortom je hele lijf komt aan bod! (Bij slecht weer doen we het binnen).
Intro

Power Work Out

Voedingsplan

Een voedingsplan is geen dieet. Mijn voedingsplannen passen bij jou, jouw smaak en jouw energiebehoefte. Alleen dan kan je een voedingsplan blijven volgen voor de rest van je leven. Het is een gedragsverandering en een betere relatie en kennis van voeding.

Voedingsplan

Online Coaching

Zelf aan de slag aan de hand van een trainingsplan en/of voedingsplan en coaching on the side? Dan is online coaching wat voor jou.

Online Coaching

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram