Visie

De visie van Free

Van krachttraining krijg je een super conditie, een fantastisch figuur én de kracht om de hele wereld weer aan te kunnen. Ik ben er van overtuigd dat krachttraining de beste methode is om een fit en gezond lichaam te krijgen dat je mannelijke en vrouwelijke vormen weer laat zien. Ga met FreeWerkt doelgericht aan de slag. Investeer in je lichaam, je lijf en je leven om resultaat en fitheid te behouden. Krachttraining is de methode om sterk en vol vertrouwen weer van je lichaam te houden.

Ik stel een persoonlijk plan op met vijf pijlers: doel, training, rust, voeding en mentale training. Hiermee ga je eerst terug naar de basis om je gezondheid te optimaliseren, zodat je snel weer lekker in je vel zit, je weer topfit voelt en er bovendien (nog) beter uit ziet! 

Free werkt doelgericht, professioneel, veilig en op jouw eigen niveau en Free helpt je steeds een stapje verder. Of dat nu is bij de personal krachttraining of bij een van de vele Small Group Trainingen die we geven. 

Kom in actie, kom in je kracht! 

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende intake

FREE TO START

THE WORKS

FIT, FOOD & FREE

LOSSE TRAININGEN

DUOTRAININGEN

FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram