Anne (1966): “Daar kan geen plastisch chirurg tegen op!”

Daar kan geen plastisch chirurg tegen op!

Sinds een paar maanden train ik bij Free. Ik train om me krachtig en zelfverzekerd te voelen, mijn lichaam te versterken en om er goed uit te blijven zien. Daarom loop ik twee keer in de week bij PAC, probeer ik gezond te eten en train ik regelmatig bij Free. Dat is lekker afwisselend en houdt het lichaam in vorm. Zoals Free zegt, “ik boetseer lichamen”. En zo is het! Geen hangende borsten, buik of billen, weg met die kipfilets en HELLO armspieren!

Ik knap er steeds weer van op, zie de trainingen als voorbereiding op belangrijke vergaderingen en ja …. het is heerlijk om elke keer weer meer kilo’s aan die stang te hangen!

Daarnaast merk ik dat door verbeterde corestability en stevige rug- en schouderspieren het hardlopen een stuk beter gaat. Ik ben er van overtuigd dat goede krachttraining voor elke duursporter onmisbaar is, je voorkomt veel blessures en je traint je hele lichaam. En iedere vrouw boven de 35 moet borst, rug- en schouders trainen. Dat is gezonder dan een plastisch chirurg!


Anne
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram