Frank (1980) “FreeWerkt werkt echt!”

FreeWerkt werkt echt!

Na jaren lang de grote sponsor te zijn geweest van mijn sportschool, wilde ik eens echt resultaat. Ik heb het abonnement van mijn sportschool opgezegd en ik ben 3x per week een half uur gaan trainen bij Free. Heerlijk is het om naar haar eigen studio te gaan en nergens over te hoeven nadenken. Gewoon knallen en verder niks. Niet nadenken welke oefening je moet doen en/of je het wel goed doet. Gewoon een half uur luisteren en zie het resultaat!

Doelgericht

Mijn doel was duidelijk. Over 4,5 maand ga ik 3 weken naar Australië en wil ik meer massa hebben en conditioneel beter zijn. Naast meer massa is mijn conditie ook belangrijk. Ik ben hockey-scheidsrechter op het hoogste niveau in Nederland en moet de internationals wel bij kunnen houden. Zij trainen minimaal 4 keer per week, dus ik kan niet achterblijven. Ik werkte zelf aan mijn conditie door regelmatig te gaan hardlopen en de massa bij Free. Wel allemaal in een uitgebalanceerd schema dat Free gemaakt heeft. Naast het harde trainingsschema heeft Free ook een voedingsschema gemaakt. Gelukkig niet zo’n schema waar je alleen maar paardenvoer eet, maar een realistisch schema. En ik eet nog steeds patat en drink rode wijn! Het hele eten viel erg mee. Ik moest alleen wat meer eiwitten eten en minder suiker en verder alles met mate. Anders houd je het niet vol, toch?

Resultaat!

Een personal trainer kost wel geld, en dat is meer dan de gemiddelde sportschool, maar ik vind het dubbel en dwars waard. Je betaalt ook wegenbelasting, onderhoud en afschrijving voor je auto, maar we investeren maar weinig in ons meest kostbare bezit en dat is toch je eigen lichaam!? Na een maand trainen merkte ik al direct resultaat. Je voelt je lekkerder en je zit beter in je vel.

Twijfel je nog na mijn ervaringen met Free, probeer het gewoon een maand en dan weet ik zeker dat je door gaat!


Frank
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram