Ibrahim (1994) Toelatingstest Defensie in 3 weken

Toelatingstest Defensie in 3 weken

Ik besloot na mijn opleiding de opleiding Mariniers te gaan volgen. Ik ben naar de website van Defensie gegaan en de fitheidseisen van eisen van een marinier bekeken. Daarop stond dat je 30 keer moest opdrukken, 30 situps en 4 keer optrekken en vervolgens 2800 m hardlopen in 12 min. Je moet altijd voor het maximale gaan, ik wilde goed presenteren. Ik was na mijn middelbare school niet sterk genoeg en wilde iemand vinden die mij kon trainen.
Ik kwam bij Frederieke terecht. Zij heeft voor mij een goed voedingsschema gemaakt. We hebben samen getraind, waarna ik wist wat ik moest doen. Ik besloot zelfstandig 6 dagen per week keihard te trainen om mijn doel te halen. Frederieke heeft mij goed geadviseerd wat ik wel en niet moest doen. Dankzij de dumbells en het schema, kon ik lekker aan de slag. Tijdens de fitheidstest kon ik 6 keer gestrekt optrekken, het opdrukken en de situps gingen prima. Net als het hardlopen, 2,7 km in 10 minuten. En dat binnen 3 weken, ongelofelijk!
Als je het echt wilt en je hebt de discipline, dan kom je er wel. Ik dank Frederieke voor alles, de fitheidstest voor de opkomst heb ik prima gehaald!


Ibrahim
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram