Priscilla (1991): Body & billen

Body & billen

Toen ik op eigen houtje 10 kg was verloren door middel van “verkeerd” (zonder begeleiding, blessure gevoelig) sporten baalde ik erg van het feit dat ik niet alleen vet maar ook mijn vrouwelijke vormen verloor. Logisch, maar toch zat me dit niet lekker.

Na wat zoeken op internet kwam ik bij Frederieke terecht. Tijdens het intake gesprek, waarin mijn doelen (mijn vormen terug krijgen) en haar werkwijze duidelijk werden besproken kreeg ik al een vertrouwd gevoel en was ik meteen enthousiast. Frederieke laat je alles uit jezelf halen. Alles op jouw tempo maar ze weet je wel zo te motiveren dat je toch nog extra kracht bij zet. Kracht waarvan je, je niet eens bewust was dat je die had. De trainingen waren zowel gezellig als serieus en Frederieke laat je niet alleen geloven in je doel, ze laat je er ook echt voor werken. Resultaat was al snel te zien, waardoor ik alleen maar enthousiaster werd en spierpijn niet als een straf maar als een beloning voelde. Ik keek elke training alweer uit naar de volgende en naar mijn mening zegt dit heel veel over zowel Frederieke als over haar werkwijze.


Priscilla
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram