Suzanne (1980): Sterker & fitter

Sterker & fitter

Een arts vertelde mij ooit dat het goed voor mijn gezondheid zou zijn als ik krachttraining zou gaan doen, om zo mijn glucoseverbruik te verbeteren. Goed advies, maar ik had zo’n hekel aan de sportschool dat het er steeds maar niet van kwam. Al dat getrek aan gewichten leek me zo saai en ik wilde geen halve man worden. Ik vond mezelf al breed genoeg.

Toch dacht ik af en toe terug aan het advies van de dokter en begin 2013 hakte ik de knoop door: ik ging het proberen. Ik had alleen een stok achter de deur nodig om wekelijks te gaan trainen en vond die in de vorm van Frederieke. Omdat ik zo’n 100 km per week fiets en regelmatig op fietsvakantie ga, waren de spieren in mijn benen al flink ontwikkeld. Mijn buik, armen en schouders waren echter een ander verhaal.

Na de eerste training stond het huilen me dan ook nader dan het lachen. Het was volledig aan Frederiekes optimisme, humor en inlevingsvermogen te danken dat ik toch voor een tweede keer terug ben gekomen. En daar heb ik geen spijt van gehad: we trainen al 7 maanden twee keer per week en ik voel me nog steeds sterker en fitter worden. Mijn armen en schouders zijn strakker, mijn buik is platter. Van iedereen hoor ik dat ze me eerder slanker dan breder vinden geworden, ook al train ik nu met redelijk zware gewichten. Maar ook mijn conditie is vooruit gegaan: een leuke mijlpaal was een fietsvakantie afgelopen zomer in de Spaanse bergen, toen ik veel sneller de bergen op kwam dan het jaar ervoor en veel minder buiten adem was!

Wat je doel ook is, ik kan het iedereen aanraden om met Frederieke te gaan trainen. Ze houdt natuurlijk rekening met je capaciteiten, maar kan je vooral verder brengen dan je zelf ooit had gedacht. Ik blijf met Frederieke trainen!


Suzanne
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram