Mandy (1989) “Weer lekker in mijn vel”

Weer lekker in mijn vel

Toen ik erachter kwam dat ik een chronische darmontsteking heb moest er wat gebeuren. Ik worstelde al erg lang met mijn darmen en was blij eindelijk te weten hoe dat kwam. Ik ging meer letten op mijn eten en drinken maar het verbeterde niet genoeg naar mijn zin. Ook was ik ontevreden over mijn lijf. Het voelde een beetje alsof ik in negatieve spiraal zat, met mijn gezondheid en met mijn zelfvertrouwen. Daarbij hielpen de talloze fit en sport social media accounts mijn zelfvertrouwen in een steeds dieper dal.

Maanden lang dacht ik, ik moest iets doen. Ik begon thuis met sporten en ik merkte dat ik het fijn vond en er verbetering kwam maar ik had geen idee wat ik aan het doen was. Ik besloot hulp te zoeken en zo kwam ik bij Free terecht. Mijn doel was gezonder en fitter worden maar ook weer gelukkig worden met mezelf.

Trainen met Free was pittig maar uitdagend. Na een maand begon ik al resultaten te zien en nu een half jaar later, ben ik een heel ander mens. Ik ben 15 kilo afgevallen, van een maatje 40 naar een maatje 36 gegaan en wel 12,5 centimeter rond mijn taille kwijt. Een half jaar trainen met Free heeft ervoor gezorgd dat het beter gaat met mijn gezondheid, ik fitter ben dan ooit en ik weer goed in mijn vel zit. Een leven zonder sporten zou ik me niet meer kunnen voorstellen en dat allemaal thanks to Free!

Ze heeft sporten voor mij leuk en onvervangbaar gemaakt. Het was een bewogen tijd waarin ik hard heb moeten werken en door heb moeten zetten maar de gezelligheid en humor van Free maken elke training leuk en volhardend. Free is streng maar rechtvaardig, ze laat je dat extra beetje doorgaan als je denkt dat je niet meer kan en ze motiveert je om werkelijk waar àlles uit jezelf te halen.


Mandy
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram