Pleun (1978) “Fit & sterk”

Fit & sterk

Hoe val je af als je door je suikerziekte vaak moet eten. Hoe train je jezelf fit, als je extra moet eten om te kunnen sporten? Hoe bereik je een resultaat waarvan je eigenlijk weet dat het ‘out of your league’ is? Vraag het aan Free!

Half december 2013 kwam ik met de doelstelling: ‘in mijn eigen kracht komen’ bij Free. In een periode vol grote veranderingen wilde ik me fitter en beter in mijn vel voelen. Ik wist dat ik wat teveel kilo’s bij me had en wilde die ook wel kwijt. Maar ik wist ook dat ik niet het lijf had dat ooit skinny jeans zou kunnen hebben, en dat eerdere afvalpogingen maar beperkt resultaat hadden gehad, dus mijn ambities waren beperkt.

Na de eerste training kreeg ik mijn voedingsschema. Hoewel het, zeker voor een diabeet, anders was om veel minder koolhydraten te eten, was ik na twee dagen gewend. Ik at gezond, normale porties en had geen honger. Door het achterwege laten van de koolhydraten was mijn suikerregulatie opeens ook stukken beter. Wat een heerlijke bijwerking!

Na drie weken trainen (een keer in de week PersonalTraining en twee keer per week een PowerWorkOut) begon ik het te merken. Ik verloor gewicht, kon makkelijker een trap oprennen, voelde me fitter. Na drie maanden was ik veranderd en na vijf maanden getransformeerd. Ik ben 14 kilo afgevallen, van maat 40 (m-l) naar maat 36 (s). Mijn lijf is sterk en ik zie er afgetraind uit. Ook zonder de PersonalTraining is het goed te onderhouden. Skinny jeans kunnen dus toch met gemak!

Free heeft het leuk, gemakkelijk en behapbaar gemaakt. De trainingen zijn uitdagend en op het individu passend gemaakt. Omdat je zo snel resultaat ziet is het heel motiverend. Ik heb drie maanden meer geïnvesteerd dan in een gemiddelde sportschool , maar dit resultaat was het dubbel en dwars waard.


Pleun
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram