Martine: ‘Je hebt nooit spijt dat je gegaan bent!’

Je hebt nooit spijt dat je gegaan bent!

Na lang uitstellen heb ik een afspraak gemaakt, het roer moest om! Tijdens de eerste afspraak werd de expertise van Free mij direct duidelijk. Voor mij was (intensief) sporten en gezond eten nieuw; ik dacht eigenlijk überhaupt niet na bij wat ik in mijn mond stopte. Vanaf dat moment ben ik vier keer per week een half uur intensief gaan sporten om mijn doelstelling te bereiken. Ik moest van Free een foto uitzoeken van iemand die naar mijn mening het ideale lichaam heeft. Ik dacht dat dit nooit zou lukken!

Voeding
De eerste twee maanden waren pittig. Aan het trainen was ik nog niet gewend (wordt dit óóit leuk?!) en mijn voedingspatroon aanpassen viel mij zwaar. Ik vond het met name lastig om tegen mijn omgeving ‘nee’ te zeggen als er wat lekkers werd aangeboden of om bijvoorbeeld een toetje af te slaan. Free is echter een goede stok achter de deur en je omgeving went er aan. Mijn gewicht, iets waar ik in het begin op de weegschaal alleen naar keek, ging mij er nog niet snel genoeg af.

Energie
Na een paar maanden merkte ik verandering aan mijn lichaam.Mijn kleding ging losser zitten, ik werd sterker (de drie trappen omhoog met boodschappen om thuis te komen werden opeens niet meer zó erg) en ik kreeg meer energie. Iedere week werd ik gemeten en iedere maand maakten we een foto. De foto maakte de veranderingen van mijn lichaam zichtbaar. Op een gegeven moment kreeg ik zelfs zin om te sporten! Ik zag dat ik kleine spierballen begon te krijgen in mijn bovenarmen (oh yeaah!). Omdat mijn vetpercentage niet snel daalde, hebben we samen bekeken wat ik anders kon gaan eten en sporten. Free raadde mij aan meer cardiotraining te gaan doen zoals hardlopen. Ik ben ermee begonnen en dacht het nooit leuk te gaan vinden, maar het had effect! Nu doe ik zelfs mee aan hardloopevenementen en vind het leuk om te doen! Free motiveert je en geeft net die extra zet! Ze haalt het volste uit een oefening. Ze pept je op en geeft je vertouwen.

Way of life
Ik ben ondertussen één jaar verder en 15 kilo afgevallen, mijn vetpercentage is met 11% gedaald en om mijn middel ben ik 15,5 centimeter kwijt. Ik ben van maat 42 naar maat 36 gegaan. Ik voel mij beter dan ooit! Het sporten is een verslaving geworden en de manier van eten een ‘way of life’.

Ik ben Free dankbaar voor de trainingen, de inzet en de begeleiding! Voor vragen is zij altijd te bereiken. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen! Ze heeft mij een manier van leven gegeven waar ik voor de rest van mijn leven profijt van heb!


Martine
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram