Patricia (1990) “Eindelijk strak!”

Eindelijk strak!

(En binnenkort op het body fitnesspodium …)

Begin januari besloot ik dat 2015 mijn jaar zou worden, 2014 was voor mij een persoonlijk rotjaar. Daarvoor was ik ook al jaren lang niet gelukkig met hoe ik eruit zag. Ik was niet dik en had ook niet echt overgewicht, maar ik schaamde me wel om in een kort broekje of jurkje rond te lopen.

Ik vroeg Free om me te helpen bij het verlagen van mijn vetpercentage en ik wilde ook graag strakker worden. Zelf besloot ik 1x per maand met haar samen te trainen, en wanneer nodig was veranderde ze ook mijn eet-en trainingsschema. Ik heb geen last meer gehad van mijn eetbuien. Ik at nu namelijk om de 2 tot 3 uur, en ben er achter gekomen dat dit heel goed voor mij werkt.

Elke keer kreeg ik nieuwe oefeningen waardoor het trainen nooit saai werd. Het is ook heel erg gaaf om te zien hoe je lichaam verandert en tijdens de trainingen te merken dat je meer kracht hebt! Door Free en haar goede aanpak heb ik geleerd om van mijn slechte punten goede punten te maken. Dikke benen zijn namelijk prachtig wanneer ze goed gevormd zijn. En gespierde schouders zijn bij vrouwen heel erg mooi!

In minder dan 5 maanden ben ik 10 kilo kwijtgeraakt en heb ik er veel meer spieren bij gekregen. Mijn vetpercentage is flink omlaag gegaan. Tevens ben ik zo verslaafd geworden aan het fitnessen dat ik besloten heb om volgend jaar mee te doen aan een wedstrijd in de klasse bodyfitness.

Na de trainingen met Free voel je je ontzettend goed en sterk, het zijn geen makkelijke trainingen! Free voelt goed aan wat je kan en niet kan waardoor de trainingen goed zijn afgestemd en je met een goed gevoel(en trillende benen/armen!) weer naar buiten loopt.


Patricia
Terug naar Testimonials
FreeWerkt

FreeWerkt Personal Training 

BLIJDORP

Statenweg 87b
3039HG Rotterdam

FreeWerkt Group Training

Scheepsmakershaven 29a
3011 VA Rotterdam

06-48563829
info@freewerkt.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram